FAQ - web

Često postavljana pitanja u vezi web dizajna

Često Postavljena Pitanja

Tko pita, ne skita.

Koliko dugo traje izrada web stranice?

Izrada web stranice traje otprilike mjesec dana. Rok za izradu web stranice počinje teći od trenutka kada prikupimo sve potrebne informacije i dostavite sve potrebne materijale (tekstove i slike) koji će se koristiti na web stranici. Rok može biti duži ukoliko se radi o kompleksnijoj stranici. 

Hoće li moja web stranica biti prilagođena mobilnim uređajima?

Naravno! Responzivni dizajn web stranice standard je već dugi niz godina, stoga su sve naše web stranice prilagođene za prikaz na mobilnim uređajima i ekranima svih dimenzija (stolno računalo, laptop, tablet i pametni telefon). Više od polovice prometa na Internet stranicama čini promet s pametnih telefona, zato ćemo se pobrinuti da vaša web stranica bude mobile-friendly.

Kako se vrši plaćanje za izradu web stranice?

Plaćanje za izradu web stranice vrši se u 2 rate. Prije početka izrade web stranice potrebno je uplatiti avans u iznosu od 50% od cijene izrade web stranice, a preostali iznos se plaća kada vaša nova web stranica bude gotova i online na pravoj adresi. Uplate primamo isključivo na naš bankovni račun.

Da li radite redizajn postojećih web stranica?

Postojeće web stranice ne redizajniramo već isključivo nudimo uslugu izrade novih web stranica ispočetka. Isključivo na taj način jamčimo za kvalitetu web stranice.

Radite li višejezične stranice?

Da, radimo višejezične stranice. Ukoliko je web stranica višejezična, u tom slučaju nam trebate dostaviti tekstove prevedene na Željene jezike.

Je li SEO optimizacija uključena u izradu web stranice?

Svaka web stranica koju izradimo ima uključenu barem osnovnu SEO optimizaciju za tražilice.

Da li pružate podršku nakon što završite sa izradom web stranice?

Naravno! Tu smo za vas što god vam treba, slobodno nam se javite sa svojim zahtjevima i pokušat ćemo pronaći najoptimalnije rješenje. Bilo da se radi o izmjenama na web stranici ili vam zatreba pomoć u vezi korištenja CMS sustava, uvijek nam se možete obratiti.

Koliko su web stranice koje izrađujete nadogradive?

Gotovo beskonačno možete dodavati značajke poput blogova, foto albuma, e -trgovine, chatbotova – zapravo, gotovo sve što vaše poslovanje zahtijeva.

Što mi je potrebno za izradu web stranice?

Za izradu web stranice su vam potrebni tekstovi i slike koje će se koristiti na web stranici. Sve ostalo možete dobiti kod nas, dizajn web stranice, CMS sustav za upravljanje sadržajem, domenu i hosting za smještaj web stranice, pa čak i logotip za tvrtku ukoliko ga još nemate. Što se tiče tekstova za web stranicu, dati ćemo vam smjernice koje će vam pomoći u pisanju.

Da li pružate podršku nakon što završite sa izradom web stranice?

Naravno! Tu smo za vas što god vam treba, slobodno nam se javite sa svojim zahtjevima i pokušat ćemo pronaći najoptimalnije rješenje. Bilo da se radi o izmjenama na web stranici ili vam zatreba pomoć u vezi korištenja CMS sustava, uvijek nam se možete obratiti.

Zašto svaka tvrtka treba web stranicu?

Svojom web stranicom možete prezentirati bilo koji od svojih proizvoda ili usluga putem slika, teksta i video zapisa, a vaše klijente i poslovne partnere informirati o svom poslovanju. Web stranica informira vaše posjetitelje o vašoj ponudi bez prestanka i omogućava da budete dostupni vašim kupcima 0-24.

Što znači SSL enkripcija?

SSL označava protokol čija metoda kriptiranja web prometa sprječava pristup do web-a onima kojima to nije namijenjeno. SSL omogućuje siguran kanal za slanje povjerljivih podataka putem Interneta jer se podaci nakon unosa prvo kriptiraju pa tek onda šalju dalje. SSL je danas standardan i bilo koja stranica koja ga nema ulijeva nesigurnost svojim korisnicima.