Fotografija

Dobre fotografije su poput dobrih viceva. Ako vic treba objašnjavati onda nije dobar.

Fotografiranje vjenčanja

Fotografiranje vjenčanja, jednog od najljepših dana u vašem životu. Prepustite mi da Vaš najljepši dan ovjekovječim predivnim fotografijama u kojima ćete uživati cjeli svoj život. Dozvolite da se zajedno zabavimo uz foto session na predivnim lokacijama i napravimo nezaboravne fotografije vašeg posebnog dana.

Fotografiranje krštenja

Jedan od najbitnijih događaja u životu vašeg djeteta. Fotografije će zasigurno biti lijepa uspomena na dan krštenja i slavlja u krugu vaših najbližih. U dogovoru s vama, osim samog obreda krštenja, rado ću doći u vaš dom i/ili na svečani ručak, kako bih zabilježila što više trenutaka tog dana. Predaja svih materijala na usb-u uz mogućnost izrade photo booka.

Zaručničko fotografiranje

U vezi ste godinama ili tek odnedavno, a nemate zajedničke fotografije? Zaručeni ste i želite probu prije svadbenog photo sessiona? Jednostavno ste zaljubljeni i želite fotografije s voljenom osobom? Možete se odlučiti na ležeran photo session u trajanju do 2h na lokacijama po vašem odabiru. Predaja svih materijala na usb-u uz mogućnost izrade photo booka.

Obiteljsko fotografiranje

Obiteljski photo session u vašem domu ili na lokaciji prema vašem izboru u trajanju do 2h (ili prema dogovoru). Obitelj je nešto najvrijednije i najljepše pa zašto ne biste izdvojili vrijeme za sebe i postali modeli na jedan dan? Rezultat će biti fotografije pune emocija i ljubavi koje će vas uvijek ponovno razveseliti. Predaja svih materijala na usb-u uz mogućnost izrade photo booka.

Fotografiranje maturalnih zabava

Maturalna zabava je završetak jedne životne etape, istovremeno veseo i tužan dan, što ga čini prožetim raznim emocijama. Veseo zbog završetka školovanja, ali i pomalo tužan jer se rastajete sa dugogodišnjim prijateljima i školskim kolegama sa kojima ste do jučer dijelili klupu. Zabilježite taj dan zauvijek, fotografije sa maturalne zabave su prekrasna uspomena. Isporuka u web galeriji (+ download), ispis po dogovoru.

Fotografiranje dječjih rođendana

Fotografiranje dječjih rođendana, bilo u dječjoj igraonici ili u vašem domu. Ovjekovječite najljepše trenutke u životu Vašeg djeteta, takve fotografije su uspomena za cijeli život.

Fotografija govori više od 1.000 riječi.
Ispričajmo priču zajedno!