O nama

Tomislav Bajcer
Tomislav Bajcerinfo@tim-mediji.hr
Read More
Od kad znam za sebe, fotografija je bila prisutna negdje sa strane, a doma su stalno bila po 2-3 fotoaparata kojima su se bilježili svi bitni i manje bitni obiteljski događaji. Za 18. rođendan (2005.) dobivam svoj prvi digitalni fotoaparat s kojim ulazim u posve novi svijet i od tada zapravo počinje moja opsesija digitalnom fotografijom. Kroz godine koje su uslijedile lagano sam napredovao usvajajući nova znanja i fotografske tehnike te skupljajući fotografsku opremu. Zanimaju me mnoge vrste fotografije, ali poseban interes imam prema fotografiranju svečanih evenata i pejzaža.
Matija Miklaužić
Matija Miklaužićinfo@tim-mediji.hr
Read More
Od malih nogu zanimala me fotografija. Djedov fotoaparat je upalio iskru, koju sam potpalio u osnovnoj i srednjoj školi, a vatra je buknula kupnjom prvog digitalnog fotoaparata 2004. Ispočetka je to bila razonoda, ali kako sam se sve više zanimao tako sam počeo učiti što iz knjiga, što s interneta, a i od ljudi s kojima sam kontaktirao. Fotografirao sam razne prigode, od obiteljskih okupljanja, događanja, koncerata, tvornice i proizvode, arhitekturu, krštenja, vjenčanja (itd…), a svako iskustvo mi je pomoglo da ponešto naučim te da budem bolji u tome što volim raditi.

O nama

Tko smo mi? Dva zaljubljenika u fotografiju koji su odlučili zajedno raditi.
Što radimo? Fotografiramo: portrete, krštenja, vjenčanja, koncerte, hranu, evente, industriju, proizvode, nekretnine i što god Vama zatreba. Također izrađujemo i dizajniramo web stranice. U suradnji s obrazovnim ustanovama organiziramo foto-škole. Planiramo još ponešto, ali tome ćemo Vas obavjestiti kada dođe vrijeme.
0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna. Stavite nešto u nju!Posjeti trgovinu!