Krava na livadi

150,00 kn

Dostava
Svi printevi se šalju zarolani u tvrdim kartonskim tubama kako bi se osigurala maksimalna zaštita tijekom prijevoza.
Unutar Hrvatske, printevi se šalju običnom poštom ili HP expressom. Rok isporuke je 10 radnih dana.
Jamstvo
Koristeći samo materijale najbolje kvalitete, printevi koje naručite od nas imaju vrhunski tonalitet, zasićenost boja i trajnost ispisa. Također, naše fotografije se pažljivo pregledavaju prije slanja, ali uvijek postoji mala vjerojatnost da se tijekom transporta mogu oštetiti.
Ako vam je print stigao oštećen, zamijenit ćemo vam ga bez ikakvih dodatnih troškova s vaše strane. Ako narudžbu vraćate, mora biti ili u originalnoj ambalaži ili u najsličnijoj sigurnoj ambalaži. Kontaktirajte nas za detalje povrata ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga. Zamjenski printevi se šalju samo nakon što smo primili natrag i pregledali oštećene printeve. Za osobno preuzete narudžbe ne prihvaćamo naknadne reklamacije.
Autorsko pravo
Fotografski se printevi prodaju samo za izlaganje kako jesu. Skeniranje ili kopiranje ispisa na bilo koji način smatra se povredom autorskog prava autora i kršenjem hrvatskog i međunarodnog Zakona o autorskim pravima. Ako ste zainteresirani za korištenje neke od naših fotografija u komercijalne svrhe, kontaktirajte nas kako biste licencirali fotografiju visoke razlučivosti.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:
0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna. Stavite nešto u nju!Posjeti trgovinu!